CA   |   ES   |   EN   |   FR

PER COMENÇAR

___

COCA DEL “MOSSÈN DE FOLGUEROLES” AMB TOMÀQUET DE XUCAR. 5,5€

OLIVES ARTESANALS  DEL “REBOST ARTIGAS”. 4,5€

COL KALE FREGIDA. 5,5€

ANXOVES DE L’ESCALA 2€/Filet (Mínim 2 Filets)

GAMBES DE PALAMÓS. (S/M €)

CROQUETES DE: XIPIRÓ / CEPS I TÒFONA / ROSTIDO 2,5€/u. (Mínim 2 u.)

PALETA D’AGLÀ 100% IBÈRICA “ARTURO SÁNCHEZ” D.O. GUIJUELO. 29€/ 80G

ASSORTIMENT DE FORMATGES CATALANS ARTESANALES. 14,5€

CARTA

___

CREMA DE CEBA DE FIGUERES RUSTIDA, BUTIFARRA DE PEROL, FORMATGE COMTÉ. 16,5€

MARMITAKO DE BONÍTOL DE PALAMÓS UNA MICA JAPONÉS. 21,5€

TÀRTAR DE VEDELLA DE GIRONA SOBRE MOLL DE L’OS ROSTIT I ENCURTITS. 19,5€

AMANIDA DE FAVETES, PÈSOLS, CARXOFES I MONGETES, VINAGRETA DE MOSTASSA DIJON I MENTA. 17€

COLIFLOR EN TEXTURES, COCOTXES DE BACALLÀ, AVELLANES, MISO I CHILLI. 17,5€

OU A BAIXA TEMPERATURA, ESCUMA DE PATATA AL CALIU TRUFADA, CEPS, SUC DE ROSTIT. 15,5€

CANELONS DE POLLASTRE ROSTIT, SALSA DE FOIE, PINYONS, SUC DE ROSTIT. 18€

ARRÒS CREMÓS DE PÈSOLS DEL MARESME, BUTI NEGRA, CANSALADA IBÈRICA “ARTURO SÁNCHEZ” I GAROINES. 22,5€

FALS FILET A LA PEBRE VERDA. 19€

ALLIPEBRE DE ROGERS DE LA COSTA BRAVA AMB PERFUMS THAILANDESOS. 23,5€

LLUÇ DE PALANGRE AL FORN, PATATES AL ESTIL DE L’EMPORDÀ. 21€

LLOBARRO SALVATGE, PIL PIL SUAU DE LES SEVES ESPINES, CALÇOTS I PIPARRES. 38€

TERRINA CRUIXENT DE MANETES DE PORC, ESPARDENYES, FESSOLETS DEL GANXET, PAPADA IBÈRICA “ARTURO SÁNCHEZ”. 33,5€

GARRINET D.O. SEGÒVIA, MOLE MARE FOSC MEXICÀ, ORELLANES, BLAT DE MORO. 29€

FILET DE VEDELLA DE GIRONA, MÚRGOLES, FOIE, MILFULLS DE MOSTASSA. 29,5€

POSTRES

___

EL NOSTRE CHEESECAKE. 10€

COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA 12€

TIRAMISÚ DE RECUIT DE “CA LA NURI”. 10€

BABÁ AL ROM CREMAT”. 11,5€

ASSORTIMENT DE FORMATGES CATALANS ARTESANALES. 14,5€