PER COMENÇAR
___
COCA DEL “MOSSÈN DE FOLGUEROLES” AMB TOMÀQUET DE XUCAR. 5,5€
OLIVES ARTESANALS DEL “REBOST ARTIGAS”. 4,5€
COL KALE FREGIDA. 5,5€
ANXOVES DE L’ESCALA 2€/Filet (Mínim 2 Filets)
GAMBES DE PALAMÓS. (S/M €)
CROQUETES DE: XIPIRÓ / CEPS I TÒFONA / ROSTIDO 2,5€/u. (Mínim 2 u.)
PALETA D’AGLÀ 100% IBÈRICA “ARTURO SÁNCHEZ” D.O. GUIJUELO. 29€/ 80G
ASSORTIMENT DE FORMATGES CATALANS ARTESANALES. 14,5€
CARTA
___
CREMA DE CEBA DE FIGUERES RUSTIDA, BUTIFARRA DE PEROL, FORMATGE COMTÉ. 16,5€
MARMITAKO DE BONÍTOL DE PALAMÓS UNA MICA JAPONÉS. 21,5€
TÀRTAR DE VEDELLA DE GIRONA SOBRE MOLL DE L’OS ROSTIT I ENCURTITS. 19,5€
AMANIDA DE FAVETES, PÈSOLS, CARXOFES I MONGETES, VINAGRETA DE MOSTASSA DIJON I MENTA. 17€
COLIFLOR EN TEXTURES, COCOTXES DE BACALLÀ, AVELLANES, MISO I CHILLI. 17,5€
OU A BAIXA TEMPERATURA, ESCUMA DE PATATA AL CALIU TRUFADA, CEPS, SUC DE ROSTIT. 15,5€
CANELONS DE POLLASTRE ROSTIT, SALSA DE FOIE, PINYONS, SUC DE ROSTIT. 18€
ARRÒS CREMÓS DE PÈSOLS DEL MARESME, BUTI NEGRA, CANSALADA IBÈRICA “ARTURO SÁNCHEZ” I GAROINES. 22,5€
FALS FILET A LA PEBRE VERDA. 19€
ALLIPEBRE DE ROGERS DE LA COSTA BRAVA AMB PERFUMS THAILANDESOS. 23,5€
LLUÇ DE PALANGRE AL FORN, PATATES AL ESTIL DE L’EMPORDÀ. 21€
LLOBARRO SALVATGE, PIL PIL SUAU DE LES SEVES ESPINES, CALÇOTS I PIPARRES. 38€
TERRINA CRUIXENT DE MANETES DE PORC, ESPARDENYES, FESSOLETS DEL GANXET, PAPADA IBÈRICA “ARTURO SÁNCHEZ”. 33,5€
GARRINET D.O. SEGÒVIA, MOLE MARE FOSC MEXICÀ, ORELLANES, BLAT DE MORO. 29€
FILET DE VEDELLA DE GIRONA, MÚRGOLES, FOIE, MILFULLS DE MOSTASSA. 29,5€
POSTRES
___
EL NOSTRE CHEESECAKE. 10€
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA 12€
TIRAMISÚ DE RECUIT DE “CA LA NURI”. 10€
BABÁ AL ROM CREMAT”. 11,5€
ASSORTIMENT DE FORMATGES CATALANS ARTESANALES. 14,5€