TO START WITH
___
“PA AMB TOMÀQUET” TOASTED COCA BREAD TOPPED WITH TOMATO. 5,5€
ARTISAN OLIVES FROM “REBOST ARTIGAS”. 4,5€
FRIED CABBAGE KALE WITH COLDEN SESAME SEEDS. 5,5€
LA ESCALA ANXOVIES 2€/Filete (Mínimo 2 Filetes)
PALAMÓS PRAWNS. (S/M €)
CROQUETTES: BABY SQUID / CEPS AND TRUFFLE MUSHROOMS / ROAST 2,5€/u. (Min. 2u.)
PALETA DE BELLOTA 100% IBÉRICA “ARTURO SÁNCHEZ” D.O. GUIJUELO. 29€/ 80G
SURTIDO DE QUESOS CATALANES ARTESANALES. 14,5€
MENU
___
FIGUERES ROASTED ONION SOUP IN A BREAD, “DE PEROL” SAUSAGE, COMTÉ CHEESE. 16,5€
“BONITO” WHITE TUNA TATAKI, MARMITAKO STEW. 21,5€
VEAL STEAK TARTAR, ON A ROAST BONE MARROW WITH PICKLES. 19,5€
GREEN VEGETABLES SALAD, DIJON MUSTARD VINAIGRETE, MINT. 17€
CAULIFLOWER IN TEXTURES, COD “KOKOTXAS”, HAZELNUT BUTTER, MISO AND CHILLI. 17,5€
62º POACHED EGG, TRUFFLED POTATO FOAM, SUTÉED BOLETUS, DEMI-GLACE. 15,5€
ROAST CHICKEN CANNELONI, FOIE SAUCE, PINE NUTS, DEMI-GLACE. 18€
CREAMY BEET RICE, SINT-FÉLLICIEN CHEESE. 22,5€
GREEN PEPPER SAUCE CELERIAC FAUX-STEAK. 19€
FLAMED RED MULLET “ALLIPEBRE” FISH-STEW WITH THAI AROMAS. 23,5€
BAKED LONGLINE HAKE, POTATOES, ONIONS, TOMATO, GARLIC, THYME. 21€
WILD SEA BASS, PIL-PIL OF ITS THORNS, “CALÇOT”, “PIPARRA” PICKLED GREEN PEPPER. 38€
CRISPY PIG TROTTERS, SEA CUCUMBER, SAUTÉED “GANXET” WHITE BEANS. 33,5€
BABY SUCKLING PIG FROM SEGOVIA, MEXICAN MOLE, DRIED APRICOTS AND CORN 29€
GIRONA VEAL FILET, MORELLES SAUCE, FOIE, MUSTARD PUFF PASTRY. 29,5€
DESSERTS
___
OUR CHEESECAKE 10€
CHOCOLATE COULANT 12€
BABA FLAMBÉ WITH RUM “CREMAT” 11,5€
“RECUIT” GOAT CHEESE TIRAMISÚ 10€
ASSORTIMENT DE FORMATGES CATALANS 14,5€
WINE & BEVERAGES
NOMBRE | D.O. |
ULTREIA. SAINT JAQUES | BIERZO |
ALES BLANQUES | CATALUNYA |
ALES NEGRES | CATALUNYA |
ALES ROSADES | CATALUNYA |
GRAMONA IMPERIAL GRAN RESERVA | CAVA |
DESCREGUT BRUT NATURE RESERVA | CAVA |
OLIVER BRUT NATURE | CAVA |
RIMARTS MARTINEZ ROSÉ | CAVA |
EKAM | COSTERS DEL SEGRE |
VIA EDETANA BLANC | COSTERS DEL SEGRE |
MAS OLLER – SIRAH DE LA MUNTANYA | EMPORDÀ |
MAS OLLER MAR | EMPORDÀ |
GARNATXA PUIG DE LES GUILLES 75CL | EMPORDÀ |
MAS GELI SENSE PRESSA NEGRE | EMPORDÀ |
S’ALOU | EMPORDÀ |
XOT | EMPORDÀ |
CAMÍ DE LES CORMES NEGRE | EMPORDÀ |
MAS ESTELA GORGS NEGRE | EMPORDÀ |
VIDA EN BLANC | EMPORDÀ |
L’ÚLTIM | EMPORDÀ |
LA FIGA | EMPORDÀ |
LES CARINENES | EMPORDÀ |
PECAT SUBLIM | EMPORDÀ |
CAMINO | EMPORDÀ |
CLOS ADRIEN 2016? | EMPORDÀ |
TRIPOLAR. RIM 37,5CL | EMPORDÀ |
APOIKIA LES TRES CAPELLES | EMPORDÀ |
EL MISSATGER | EMPORDÀ |
SARAU BLANC | EMPORDÀ |
SOTA ELS ÀNGELS – FLOW BLANC | EMPORDÀ |
SOTA ELS ÀNGELS – FLOW ROSAT | EMPORDÀ |
SOTA ELS ÀNGELS BLANC | EMPORDÀ |
HABLA DE TI | EXTREMADURA |
FRONTONIO MICROCÓSMICO 2016 | I.G.P. VALDEJALÓN |
DÂO. ÁLVARO CASTRO RESERVA 2016 | INT. – PORTUGAL |
EL ENEMIGO BONARDA | INT. – (ARG) |
EL ENEMIGO MALBEC | INT. – (ARG) |
CHOREY-BEAUNE LES CONFRELINS | INT. – BORGOGNE (FR) |
DOMAINES DES HATES | INT. – CHABLIS (FR) |
LOUIS ROEDERE COLLECTION 242 | INT. – CHAMPAGNE (FR) |
TOKAJI DISZNOKO EDES SZAMORODNI 50CL | INT. – HUNGRIA |
MOLITOR HAUS KLOSTERBERG | INT. – OSEL (ALE) |
OPORTO RUBI ?CL | INT. – PORTUGAL |
BY OTT | INT. – PROVENCE (FR) |
FERMENTACIÓN LENTA. XIMÉNEZ-SPÍNOLA | JEREZ |
PX MUY VIEJO. XÍMIENEZ-SPÍNOLA 75CL | JEREZ |
JOAN D’ANGUERA ALTAROSES | MONTSANT |
DIDO BLANC | MONTSANT |
DIDO NEGRE | MONTSANT |
OTAZU | NAVARRA |
GRAN CAUS ROSAT | PENEDÈS |
COLL DE LA SITJA | PENEDÈS |
L’APICAL METHODIC BLANC | PENEDÈS |
SENSE MANIES | PENEDÈS |
UR | PENEDÈS |
CAN SUMOI GARNATXA BLANCA | PENEDÈS |
CLÀSSIC | PRIORAT |
CLOS MARTINET | PRIORAT |
LAGAR DE CERVERA | RÍAS BAIXAS |
ATALIER | RÍAS BAIXAS |
CASTRO DE SAÍÑAS | RIBEIRA SACRA |
CORIMBO | RIBERA DEL DUERO |
ÁSTER FINCA EL OTERO | RIBERA DEL DUERO |
ARROCAL | RIBERA DEL DUERO |
REMELLURI RESERVA | RIOJA |
RAMIREZ DE GANUZA BLANCO 2018 | RIOJA |
RAMIREZ DE GANUZA RESERVA 2012 | RIOJA |
MENADE | RUEDA |
TE LA DEDICO | TERRA ALTA |
SAN ROMAN | TORO |
PALOMINO | TORO |
O LUAR DO SIL | VALDEORRAS |
PER L’AMOR DE DEU | TERRA ALTA |